Începând de miercuri, 17 octombrie 2018, am demarat o serie de întâlniri cu conducerile asociațiilor de proprietari din Sectorul 1 pentru a le prezenta proiectele pe care administrația locală urmează să le deruleze în următoarea perioadă.

La această întâlnire sunt abordate principalele teme care-i preocupă pe locuitorii Sectorului 1: depozitarea și colectarea selectivă a deșeurilor, reamenajarea și întreținerea spațiilor verzi și a locurilor de joacă din jurul blocurilor, necesarul de bănci și al aspersoarelor, toaletarea copacilor, scăderea infracționalității și creșterea gradului de siguranță din această zonă administrativă.

De asemenea, Politia Locala Sector 1 îi va înștiința pe cei prezenți cu privire la noile modificări legislative apărute în Legea nr.196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor.

Întâlnirile se vor derula la sediul ADP Sector 1 din Bulevardul Poligrafiei nr.4 (lângă Piața Presei Libere), în zilele de LUNI si MIERCURI, orele 17:30, până la sfârșitul anului 2018.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la nr de telefon: 021 319 32 53.

×