Lucrările de supraînălțare au fost finalizate la intersecția străzilor Feroviarilor cu Stephan Ludwig Roth, Butuceni cu Frasinului, Ivan Petrovici Pavlov cu Johannes Honterus, Bucegi cu Parângului, Ion Inculeț cu Ivan Petrovici Pavlov și Borșa cu Măguricea.

În acest an am reușit să finalizăm lucrările de supraînălțare a 38 de intersecții și treceri de pietoni din Sectorul 1. Execuția acestor intersecții de supraînălțare a implicat adaptarea trotuarelor la cota existentă a acesteia, amplasarea gurilor de scurgere care să asigure scurgerea apelor pluviale în lungul străzii, ridicarea căminelor existente la cota amenajată a părții carosabile supraînălțate, montarea stâlpilor de protecție delimitare acces pietonal între trotuar și partea carosabilă. Totodată, au fost executate și lucrările de semnalizare rutieră orizontală și verticală.
Trecerile de pietoni supraînălțate au potențialul de a crește considerabil siguranța pietonilor. Aceste demersuri sunt doar o parte a unui întreg, care înseamnă Planul de siguranță rutieră a Sectorului 1 care a fost adoptat la începutul acestui an. Pe lângă supraînălțarea trecerilor de pietoni, acest plan mai cuprinde limitatoare de viteză din mixtură asfaltică și semnalizare rutieră orizontală și verticală.

×