Lucrările de semnalizare rutieră orizontală (marcaj longitudinal, transversal, delimitare parte carosabilă, treceri de pietoni, săgeți direcționale) au fost efectuate pe următoarele străzi:
➡️Atelierele Noi
➡️Plaviei
➡️Cosmești
➡️Butuceni
➡️Castanului
➡️Aninului
➡️Subcetate
Vizibilitatea pe drumurile publice trebuie să fie optimă pe timp de zi și pe timp de noapte, în condiții de drum umed sau uscat. Indicatoarele rutiere și marcajele rutiere au rolul de a avertiza, reglementa, orienta și informa participanții la trafic în vederea desfășurării în deplină siguranța a traficului.
Reamintim faptul că aveți la dispoziție aplicația software de servicii electronice. Această aplicație face parte din proiectul de digitalizare al ADP Sector 1 și oferă posibilitatea cetățenilor de a transmite direct către departamentul competent solicitările sau problemele sesizate în sector.
Solicitările pentru efectuarea marcajelor rutiere, montarea indicatoarelor rutiere și limitatoarelor de viteză pot fi transmise online prin aplicația https://sesizari.adp-sector1.ro – Demersuri online – Inițiază Demers sau prin descărcarea acesteia din magazinele iOS și Android – “ADP Sector 1”.
×