Extindem sistemul de supraveghere video metropolitan din Sectorul 1

Siguranța este pe primul loc. Pentru a preveni actele de vandalism, dar și pentru a crește gradul de siguranță al cetățenilor, am extins sistemul de supraveghere video în parcurile, terenurile de joacă și în pasajele administrate. Camerele video au fost montate în locuri cu vizibilitate sporită din cadrul fiecărui parc, pentru a avea o rază vizuală cât mai mare.

Extinderea sistemului de supraveghere video metropolitan cu 400 de camere de supraveghere amplasate în 73 de locuri de joacă se alătură sistemului deja existent compus din 710 camere distribuite în 27 parcuri. Astfel, numărul de locații monitorizate video se mărește la 100, iar sistemul este compus dintr-un număr total de 1.110 camere de supraveghere.

Odată cu aceasta, se va realiza iluminarea cu led a tuturor locurilor de joacă administrate, pe stâlpi echipați cu corpuri de iluminat LED 3x50W.

De asemenea, dispunem de un dispecerat de monitorizare echipat cu 16 display-uri de 55 inch cu rezolutie 4k, 9 Network Video Recorder capabile să stocheze înregistrările timp de 60 de zile de la cele 1.110 de camere din cele 100 de locații, transferul video realizându-se prin multiple conexiuni Gigabit de fibră optică.

In caz de avarie a sistemului electric, dispeceratul dispune de sistem back-up bazat pe UPS-uri și generator electric, capabil să susțină întregul sistem de supraveghere video si înregistrare.

Vom continua cu lucrările de resistematizare a locurilor de joacă și cu extinderea sistemului de supraveghere video metropolitan.
#1pentrutoti #ADPS1

×