Despre noi

Menținem frumusețea domeniului public din Sectorul 1! Scopul Administrației Domeniului Public Sector 1 este să răspundă nevoilor comunității locale în ceea ce privește buna organizare a domeniului public de pe raza Sectorului 1. De la întreținerea străzilor și căilor de acces, amenajarea și întreținerea spațiilor verzi, a parcurilor, terenurilor de sport și locurilor de agrement publice, organizarea circulației pietonale și rutiere, curățarea spațiilor de joacă sau toaletarea vegetației, realizăm o gamă variată de lucrări în funcție de solicitările primite. De asemenea, …

Vezi mai multe arrow right
Despre

Articole

Vezi mai multe arrow right
Articole Image
31
aug.

Redistribuirea locurilor de parcare de reședință rămase disponibile spre închiriere

Dintr-un total de 9827 locuri de parcare de reședință, la data de 31.08.2021, au rămas disponibile spre închiriere 499 locuri de parcare de reședință, astfel: În perioada 10 mai – 30 noiembrie – se vor redistribui….

citeste mai mult
Articole Image
20
mai

Redistribuirea locurilor de parcare

Redistribuirea locurilor de parcare de reședință rămase disponibile spre închiriere Dintr-un total de 9827 locuri de parcare de reședință, au rămas disponibile spre închiriere 1206 locuri de parcare de reședință, astfel: 📌În perioada 10 mai –….

citeste mai mult
Articole Image
22
dec.

Digitalizarea biroului Parcari Publice ADPS1

Stimate Cetățean al Sectorului 1, Reînnoirea contractului de închiriere loc de parcare de reședință Atribuirea prin închiriere a unui loc de parcare de reședință se va face digital prin accesarea adresei electronice https://parcari.adp-sector1.ro/ a Sistemului Informatic….

citeste mai mult

Proiecte

Ce poate fi mai frumos decât să vă bucurați de o plimbare în parc și să aveți parte, în același timp, de internet wireless gratuit de mare viteză? Acest scenariu a devenit realitate pentru locuitorii din….

citeste mai mult
Despre
×