Aspectul spațiilor verzi este extrem de important și nu doar din punct de vedere estetic. Un spațiu verde îți poate schimba total starea de spirit și te poate înveseli oricând. Sunt numeroase acțiuni ce le întreprindem astfel încât un spațiu verde să arate perfect. Un spațiu verde bine amenajat și întreținut îți va da buna dispoziție și te va ajuta să te relaxezi ori de câte ori îl vei privi.
Drept urmare, am finalizat lucrările de amenajare a spațiului verde din B-dul Bucureștii Noi- terminal Străulești, prin plantarea unor exemplare de arbuști și plante perene, sustenabile, adaptate condițiilor de luminozitate și umiditate. Printre speciile plantate se regăsesc: yucca și trandafiri. Totodată, spațiul verde beneficiază și de un sistem de irigații pentru a aplica cantitatea de apă necesară fiecărei plante în parte, în funcție de nevoile pe care le are.
Vitalitatea verdelui va lăsa loc unor nuanțe melancolice de galben, roșu, maro, portocaliu, ruginiu și auriu ce ar trebui să ne rămână în minte de-a lungul călătoriei în alb și negru a iernii.
×