Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Printre lucrările efectuate se numără pregătirea terenului prin decopertare, completare cu pământ vegetal și nivelare, instalarea unui sistem de irigații pentru compoziția vegetală propusă, plantare de plante perene și montare rulou gazon. Vegetația este reprezentată de….

Vezi comunicat de presa
Despre

Accesul la parcuri și spații verzi este deosebit de important, pentru că timpul petrecut în aer liber, aproape de natură, este benefic atât pentru sănătatea psihică și fizică, cât și pentru starea generală de bine. Timpul….

Vezi comunicat de presa
Despre

Primele lucrări de amenajare au fost finalizate pe strada Francisc Munteanu. Prin montarea rulourilor de gazon vom oferi cetățenilor o oază de verdeață, cu rol de recreere și ambianță. Totodată, spațiile verzi beneficiază și de sistem….

Vezi comunicat de presa
Despre

Spațiile verzi au fost amenajate cu rulou gazon, plante perene, scoarță decorativă care asigură prin descompunere substanțele nutritive necesare plantelor. Printre exemplare se numără: carex, hosta, heuchera, echinaceea, anemone, rudbeckia, mesteacăn, prunus. Totodată, acestea beneficiază și….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat încă o lucrare de amenajare a spațiilor verzi de la Gara de Nord. Printre lucrările efectuate se numără pregătirea terenului prin decopertare, completare cu pământ vegetal și nivelare, instalarea unui sistem de irigații prin….

Vezi comunicat de presa
1 2 58 59
×