Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Florile sporesc în mod cert frumusețea parcurilor și a aliniamentelor stradale din sector datorită coloritului impresionant. Parfumul, nuanțele lor pastelate sau puternice, formele pline de eleganță, suplețe trezesc în noi cele mai frumoase sentimente atunci când….

Vezi comunicat de presa
Despre

Din 8977 de contracte de închiriere loc de parcare de reședință încheiate în anul 2020, în perioada 1 februarie-3 martie 2021 pe platforma https://parcari.adp-sector1.ro/ au fost transmise 8729 de solicitări pentru reînnoirea contractului de închiriere loc….

Vezi comunicat de presa
Despre

Din 8977 de contracte de închiriere loc de parcare de reședință încheiate în anul 2020, în perioada 1-26 februarie 2021 pe platforma https://parcari.adp-sector1.ro/ au fost transmise 8400 de solicitări pentru reînnoirea contractului de închiriere loc de….

Vezi comunicat de presa
Despre

Administrația Domeniului Public Sector 1 nu dispune de personal pentru toaletarea/defrișarea arborilor de pe domeniul public, motiv pentru care, are încheiate contracte de prestări servicii cu terții, sub supravegherea și verificarea inspectorilor din cadrul Serviciului Spații….

Vezi comunicat de presa
Despre

Primul sector de promenadă are o lungime de aproximativ 1 kilometru și se află în dreptul străzilor Madrigalului și Gârlei. Administrația Domeniului Public Sector 1 a igienizat acest sector, a toaletat arborii, a montat bănci și….

Vezi comunicat de presa
12910
×