Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Continuăm programul de fluidizare a traficului prin introducerea de sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1. Astfel, în data de 12.02.2024, pe străzile și aleile aflate în administrare se vor materializa următoarele reglementări rutiere: <….

Vezi comunicat de presa
Despre

Începând cu data de 15 ianuarie, ora 12:00, în platforma digitală SIPR https://parcari.adp-sector1.ro/ , se vor putea transmite solicitările pentru: reînnoire contract de închiriere loc de parcare de reședință solicitare loc de parcare de reședință Procedura….

Vezi comunicat de presa
Despre

Începând cu data de 01.01.2024, conform prevederilor H.C.G.M.B. nr.108/27.04.2023 – privind stabilirea nivelurilor impozitelor și taxelor locale în Municipiul București, taxele pentru închirierea locurilor de parcare de reședință vor fi următoarele: ZONA A 683 lei ZONA….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat lucrările de supraînălțare a trecerilor de pietoni de la intersecția străzilor Petru Poni cu Pandele Țărușanu, Constantin Disescu cu Ioan Bianu și Ioan Bianu cu Alexandru Depărățeanu. Aceste acțiuni fac parte din programul de….

Vezi comunicat de presa
Despre

Plantarea de toamnă le asigură plantelor o perioadă calmă în care să li se dezvolte rădăcinile și un start puternic în primăvara viitoare. Printre speciile plantare se numără frasin, tei și arțar. Plantarea arborilor este o….

Vezi comunicat de presa
1 2 72 73
×