Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Instituția noastră continuă programul de fluidizare a traficului pe străzile secundare şi introduce noi sensuri unice pe 2 străzi din Sectorul 1. Noile reglementări rutiere vor fi instituite începând cu data de 20 mai 2022. Circulația….

Vezi comunicat de presa
Despre

Echipele noastre intervin zilnic în sector cu acțiuni de cosit gazon și tuns garduri vii, fie în grădinile blocurilor, fie în aliniamentele stradale, astfel încât să menținem un cadru natural adecvat. În paralel, echipele acționează și….

Vezi comunicat de presa
Despre

Dintr-un număr total de 9.969 locuri de parcare de reședință, au rămas disponibile spre închiriere, după finalizarea procedurii de reînnoire a contractelor încheiate anul trecut, un număr de 1.279 locuri de parcare de reședință. Solicitanții ale….

Vezi comunicat de presa
Despre

Nici nu s-ar putea altfel, dacă ne dorim să avem spații îngrijite și curate. Vorbim aici atât de aliniamentele stradale, parcuri și terenuri de joacă, cât și de grădinile blocurilor unde intervenim periodic pentru igienizare, cosit….

Vezi comunicat de presa
Despre

Spațiile verzi reprezintă o sursă zilnică de relaxare și de aer curat, de aceea acordăm o mare atenție întreținerii acestora. În paralel, echipele acționează și cu lucrări de salubrizare a parcurilor (măturat alei, golire coșuri de….

Vezi comunicat de presa
1 2 39 40
×