Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Solicitările pentru ocuparea unui loc de parcare de reședință se pot transmite prin accesarea adresei electronice https://parcari.adp-sector1.ro/ a Sistemului Informatic pentru Parcările de Reședință (SIPR) sau depuse fizic la sediul ADP Sector 1 din B-dul Poligrafiei….

Vezi comunicat de presa
Despre

În perioada 01 ianuarie – 31 martie 2022 cetățenii Sectorului 1 pot solicita online reînnoirea contractului de închiriere a unui loc de parcare de reședință prin accesarea adresei electronice https://parcari.adp-sector1.ro/ a Sistemului Informatic pentru Parcările de….

Vezi comunicat de presa
Despre

Sfârșitul de an și sărbătorile din această perioadă sunt un prilej potrivit de a vă bucura de o mică vacanță alături de familie. Pentru a avea parte de distracție în sezonul de iarnă, puteți adăuga pe….

Vezi comunicat de presa
Despre

Atât cei mici, cât și adulții au fost purtați într-o lume minunată a poveștilor și a muzicii. Teatrul este un canal valoros de educaţie, de comunicare prin care ajungem la copii întotdeauna prin limbajul lor, prin….

Vezi comunicat de presa
Despre

Primăria Sectorului 1 a pregătit un moment artistic inedit pentru copii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Administrația Domeniului Public Sector 1 și Teatrul Evreiesc de Stat, instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei, au plăcerea de a….

Vezi comunicat de presa
1 2 35 36
×