Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Întreținerea periodică a spațiilor verzi este esențială pentru păstrarea aspectului frumos, dar și pentru sănătatea plantelor și a solului. Timpul petrecut în natură este esențial pentru sănătate și starea de bine. Expunerea în zone cu vegetație….

Vezi comunicat de presa
Despre

În perioada 25 septembrie – 27 septembrie 2023, în perimetrul delimitat de Calea Griviței – Șos. Nicolae Titulescu – B-dul Al. I. Cuza – B-dul Gheorghe Duca, se vor materializa următoarele reglementări rutiere: < sens unic….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat lucrările de supraînălțare a trecerilor de pietoni de la intersecția străzilor Ion Mincu cu Barbu Delavrancea, Docenților cu Delavrancea și 16 Februarie cu Propășiri. În acest moment, echipele ADP execută lucrări de supraînălțare la….

Vezi comunicat de presa
Despre

Timpul petrecut în natură este esențial pentru sănătate și starea de bine. Spațiile verzi fac orașul mai confortabil, mai sănătos și mai frumos. Ele ne țin umbră, ne răcoresc, reduc efectele ploilor torențiale, ne calmează și….

Vezi comunicat de presa
Despre

Parcurile sunt locurile preferate pentru plimbare și relaxare, dar și locuri grozave de practicare a diferitelor jocuri și sporturi. Plimbările prin natură, prin parc, reprezintă o activitate ideală de petrecere a timpului liber. Totodată, fântânile arteziene….

Vezi comunicat de presa
1 2 69 70
×