Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Conform studiului de trafic efectuat de către SC Vesta Investment SRL și avizat de către Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, vă informăm că se va circula într-un singur sens pe străzile secundare….

Vezi comunicat de presa
Despre

Pentru ca o fântână artezienă să-și păstreze funcționalitatea și aspectul, sunt necesare lucrări de întreținere corespunzătoare. Fântânile arteziene dinamice aduc un farmec aparte peisajului în care se află. Ne bucurăm de sunetul apei curgătoare. Ne relaxează,….

Vezi comunicat de presa
Despre

Incepând cu data de 18 mai 2020, se va relua programul de lucru cu publicul. Puteți depune cereri/reclamații/sesizări/petiții atât la sediul instituției noastre din B-dul Poligrafiei nr.4, Sector 1, cât și pe adresa de e-mail: secretariat@adp-sector1.ro….

Vezi comunicat de presa
Despre

La solicitarea riveranilor, începând cu data de 05.05.2020, se va circula într-un sigur sens pe strada Săcele, dinspre strada Soveja spre strada Clăbucet. Introducerea sensului unic pe această arteră se face în baza avizului tehnic nr.7537/06.03.2020,….

Vezi comunicat de presa
Despre

La solicitarea riveranilor, începând cu data de 29 aprilie 2020, se va circula într-un sigur sens pe strada Ion Bogdan și se va inversa sensul unic pe strada Ernest Broșteanu. Introducerea sensului unic pe această arteră….

Vezi comunicat de presa
1 2 6 7
×