Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Pentru ca sectorul 1 să fie redat locuitorilor săi și pentru ca dezvoltarea sa să se facă în mod sustenabil, natura trebuie să își recapete locul în mijlocul comunităților urbane. Prin urmare, am finalizat lucrările de….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat lucrările de amenajare a spațiului verde din intersecția străzilor General H. M. Berthelot cu Luterană, prin plantarea unor exemplare de arbori, arbuști și plante perene, sustenabile, adaptate condițiilor de luminozitate și umiditate, cu cerințe….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat și lucrările de amenajare a celor 4 scuaruri de la intersecția str. Nicolae G. Caramfil cu Șos. Nordului, prin plantarea unor exemplare de arbori, arbuști și plante perene, sustenabile, adaptate condițiilor de luminozitate și….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat lucrările de amenajare a celor 4 scuaruri de la intersecția str. Clucerului, Ady Endre, Docenților, Nicolae Racotă și B-dul Mareșal Alexandru Averescu, prin plantarea unor exemplare de arbori, arbuști și plante perene, sustenabile, adaptate….

Vezi comunicat de presa
Despre

Activitatea de întreținere și înfrumusețare a sectorului continuă în orice condiții și în orice anotimp. Considerăm extrem de importantă regenerarea zonelor verzi existente, precum și amenajarea de noi spații verzi. Astfel, cetățenii se vor putea bucura….

Vezi comunicat de presa
1 2 50 51
×