Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Astfel, în perioada 15 – 22 martie 2023, în perimetrul delimitat de străzile Biharia – Pechea – Berca – Cantonului – Eliberării – Zăpada Mieilor, se vor materializa următoarele reglementări rutiere: <sens unic> strada Pechea, dinspre….

Vezi comunicat de presa
Despre

Parcurile sunt zonele de relaxare preferate de foarte mulți locuitori. O plimbare este o oportunitate de a descoperi natura, dar și de a te bucura de beneficiile aerului proaspăt. Totodată, locurile de joacă sunt cele mai….

Vezi comunicat de presa
Despre

Plimbările și joaca în aer liber în sezonul rece nu sunt doar distractive, ci au beneficii reale atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Astfel, echipele ADP execută lucrări de întreținere și reparații la….

Vezi comunicat de presa
Despre

Procedura de reînnoire a contractelor de închiriere loc parcare se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 31 martie. Solicitările de reînnoire a contractului locului de parcare de reședință se transmit doar prin platforma https://parcari.adp-sector1.ro/, acestea….

Vezi comunicat de presa
Despre

Spatiile verzi sunt un mare beneficiu pentru mediul nostru. Indiferent de anotimp, aleile si spatiile verzi au nevoie de întreținere permanentă pentru a-și păstra frumusețea și pentru a oferi un spațiu de relaxare perfect. În paralel….

Vezi comunicat de presa
1 2 62 63
×