Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare va derula în București, pe parcursul lunilor octombrie, noiembrie și decembrie, tratamente de deratizare, dezinsecție țânțari, dezinsecție căpușe, larvicidare, după cum urmează: 📌Deratizare – Exterior: pe suprafețele terenurilor aferente….

Vezi comunicat de presa
Despre

Primăria Sectorului 1, prin Administrația Domeniului Public Sector 1, desfășoară un proiect pilot în cartierele Bucureștii Noi-Chitila care are ca scop creșterea numărului de parcări rezidențiale. Proiectul va conduce la evitarea parcării autoturismelor haotic și la….

Vezi comunicat de presa
Despre

Conform studiului de trafic efectuat de către SC Vesta Investment SRL și avizat de către Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București și Brigada Rutieră, vă informăm că se va circula într-un singur sens….

Vezi comunicat de presa
Despre

Având în vedere avizul emis de către Comisia Tehnică de Circulație cu nr.15020/27.07.2020 pentru instituirea sensului unic pe străzile Petru Maior și Valea Merilor, vă comunicăm că în data de 14.09.2020 se vor materializa în teren….

Vezi comunicat de presa
Despre

Primăria Capitalei, prin Centrul de Protecție a Plantelor efectuează tratamente fitosanitare în vederea combaterii dăunătorilor la arbori, arbuști și flori cicada albă, păduchele din San Jose – generația de vară, omida buxusului, tigrul platanului, omida păroasă,….

Vezi comunicat de presa
1278
×