Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Lucrările au fost efectuate de către echipele ADP în zonele Dămăroaia-Cireșoaia și Bianu-Duca-Grivița. Indicatoarele și marcajele rutiere au rolul de a avertiza, reglementa, orienta și informa participanții la trafic în vederea desfășurării în deplină siguranța a….

Vezi comunicat de presa
Despre

Activitatea de întreținere și înfrumusețare a sectorului se desfășoară zilnic. Considerăm extrem de importantă întreținerea și regenerarea zonelor verzi existente. Expunerea în zone cu vegetație bogată are un rol benefic asupra stării generale a oamenilor și….

Vezi comunicat de presa
Despre

În cursul acestei săptămâni, echipele ADP și cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Locale Sector 1 au pus în aplicare dispoziția de desființare a nouă construcții cu caracter provizoriu – tip garaj, în zona Calea Floreasca,….

Vezi comunicat de presa
Despre

Echipele ADP și cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Locale Sector 1 au pus în aplicare dispoziția de desființare a două construcții ilegale care nu mai aveau niciun fel de autorizații. În baza dispoziției emise de….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am înlocuit jardinierele total inestetice din zona Ambasadei Turciei cu jardiniere mari din lemn în care a fost plantată Thuja (Tuia). Jardinierele nu asigură doar un suport pentru plante, ci creează și un mediu propice pentru….

Vezi comunicat de presa
1 2 76 77
×