Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Echipele ADP au continuat încă de dimineață cu acțiunile de întreținere a spațiilor verzi din sectorul nostru și salubrizarea parcurilor administrate. Locațiile programate pentru astăzi sunt următoarele: ⬇Vidanjat coșuri de gunoi și măturat alei din parcuri:….

Vezi comunicat de presa
Despre

Confortul si siguranța în trafic sunt oferite prin intermediul marcajelor și indicatoarelor rutiere care oferă vizibilitate și furnizează informații de orientare în timpul zilei și pe timp de noapte. Lucrările de semnalizare rutieră verticală și orizontală….

Vezi comunicat de presa
Despre

Echipele ADP au intervenit astăzi cu activități de salubrizare, tuns garduri vii, îndepărtare și strângere vegetație de pe suprafețele gazonate în următoarele locații: Vidanjat coșuri de gunoi și măturat alei din parcuri: Parc Băneasa Parc Cireșoaia….

Vezi comunicat de presa
Despre

Primăria Municipiului București, prin Compania Municipală Eco Igienizare va aplica în perioada 16 septembrie – 26 septembrie, tratamente de dezinsecție împotriva țânțarului adult pe raza Municipiului București. Tratamentele se vor aplica în zonele cu vegetație: parcuri,….

Vezi comunicat de presa
Despre

Locațiile programate pentru astăzi sunt următoarele: Vidanjat coșuri de gunoi și măturat alei din parcuri: Parc Băneasa Parc Cireșoaia Parc Izbiceni Parc Dirijorului Parc Bazilescu Parc Gara de Nord Cosit gazon, tuns garduri vii și degajat….

Vezi comunicat de presa
1 2 32 33
×