Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Viața este mai mult decât atât, cu siguranță. Este și despre dorința de a vedea trotuare și alei curate, de a-i vedea pe copiii noștri jucându-se în iarbă, fără teama că ar putea lua Giardia, Salmonella,….

Vezi comunicat de presa
Despre

Iubitorii de lectură din Sectorul 1 și nu numai sunt așteptați în lumea magică a cărților. Pentru că au încredere în puterea lecturii, RE:START ROMANIA, împreună cu Primăria Sector 1 Bucureşti, Administrația Domeniului Public Sector 1 și Centrul Cultural….

Vezi comunicat de presa
Despre

Continuă programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1. La solicitarea riveranilor, începând de la mijlocul acestei săptămâni, se va circula într-un sigur sens pe străzile din zona de nord a Cartierului….

Vezi comunicat de presa
Despre

La solicitarea riveranilor, începând cu data de 06.08.2019, se va circula într-un sigur sens pe strada Varșovia dinspre strada Londra spre strada Paris, și pe strada Belgrad dinspre strada Praga spre strada Londra. Introducerea sensurilor unice….

Vezi comunicat de presa
Despre

Începând cu data de 31 iulie 2019, se va schimba sensul de circulație pe patru străzi din sectorul 1 al Capitalei. Conform documentației tehnice întocmite de SC. Management Trafic S.A. din cadrul Primăriei Municipiului București și….

Vezi comunicat de presa
Despre

Începând de luni, 10 iunie 2019, pe o perioadă de 10 zile, se vor desfășura tratamente de dezinsecție pentru combaterea căpușelor din parcurile și locurile de joacă din Sectorul 1. În acest scop, se va acționa….

Vezi comunicat de presa
Despre

Doar anul trecut, au fost produse peste 109.000 de flori anuale, cât și peste 50.000 de flori bianuale. Iar anul acesta ne așteptăm să producem chiar un pic mai mult, respectiv peste 200.000 de flori anuale….

Vezi comunicat de presa
Despre

Comunicat de Presă | București, 13 februarie 2019 Ce se întâmplă cu lemnele rezultate din defrișările pe care ADP le-a făcut în Sectorul 1? Le oferim gratuit nevoiașilor pentru a-și încălzi locuințele Administrația Domeniului Public Sector 1,….

Vezi comunicat de presa
Despre

Comunicat de Presă | București, 8 ianuarie 2019 Locuitorii Sectorului 1 își pot reînnoi, începând de astăzi, 08 ianuarie 2019, contractele de închiriere a locurilor de parcare de reședință. Pentru a închiria un loc de parcare de….

Vezi comunicat de presa
Despre

Comunicat de Presă | București, 23 iulie 2018 Primăria Sectorului 1 a demarat o campanie de demolare a construcțiilor provizorii amplasate ilegal pe domeniul public. Prima acțiune de acest gen, la care au participat angajați ai Administrației….

Vezi comunicat de presa
×