Comunicate de presă

Aici regăsiți informații referitoare la activitățile și inițiativele A.D.P. Sector 1 prin intermediul comunicatelor de presă, anunțurilor și știrilor privind administrarea spațiilor publice din Sectorul 1. Click pe articolul dorit pentru vizualizare.

Despre

Am început lucrările de amenajare a unui nou concept de parc, cu o suprafața de 3.981 metri pătrați, pe Strada Dridu 1A. Se va realiza pistă de pumptrack, aceasta fiind destinată tuturor practicanților de sporturi și….

Vezi comunicat de presa
Despre

Spațiile verzi sunt un deziderat al vieții moderne, în special în zonele urbane. Astfel, amenajarea spațiilor verzi capătă noi valențe în contextul unui mediu în continuă schimbare. Contrastul cromatic oferă o armonie a spațiului verde, atrăgând….

Vezi comunicat de presa
Despre

Efectuăm lucrări de degajare a terenului, cosire și mentenanță la sistemul de irigații. Întreținerea regulată a spațiilor verzi îmbunătățește nu numai aspectul mediului înconjurător, ci și sănătatea plantelor și a solului. Când vorbim de spații verzi,….

Vezi comunicat de presa
Despre

În baza dispozițiilor emise de Primarul Sectorului 1 și cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Locale Sector 1 am desființat două panouri publicitare de mari dimensiuni din Calea Griviței nr. 391-393 amplasate ilegal pe domeniul public…..

Vezi comunicat de presa
Despre

Continuăm programul de fluidizare a traficului prin introducerea de sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1. Astfel, în data de 12.04.2024, în Cartier Dămăroaia, pe străzile secundare din zona cuprinsă între str. Jiului x str…..

Vezi comunicat de presa
1 2 74 75
×