Am finalizat lucrările de amenajare a spațiului verde de la intersecția B-dului Ion Mihalache cu B-dul Mareșal Alexandru Averescu, prin plantarea unor exemplare de arbori, arbuști și plante perene, sustenabile, adaptate condițiilor de luminozitate și umiditate, cu cerințe de mentenanță reduse. Printre speciile plantate se numără prunus, juniperus, crizantemă, ipomoea și trandafiri. Linia cromatică este una dominantă de tonuri de galben, alb, portocaliu și lila.
În fiecare zi facem un pas în plus ca să aducem spațiile verzi la nivelul pe care cetățenii și-l doresc. În paralel cu lucrările de amenajare și întreținere, echipele ADP acționează și cu lucrări de salubrizare a parcurilor (măturat alei, golire coșuri de gunoi).
Vă reamintim că aveți la dispoziție aplicația de sesizări prin care pot fi semnalate problemele din sector. Aplicația poate fi utilizată de oricine cu acces la internet prin accesarea site-ului ADP Sector 1 la adresa https://sesizari.adp-sector1.ro – Demersuri online – Hartă Sesizări sau prin descărcarea aplicației “ADP Sector 1” din magazinele iOS și Android.
 
×