Plimbările în aer liber ne ajută să ne relaxăm, să alungăm monotonia și stresul cotidian. Fără îndoială, natura oferă cele mai frumoase imagini cu care ne putem delecta. Tocmai de aceea, pentru acest weekend vă propunem o plimbare cu cei dragi pe B-dul Aviatorilor.
Am finalizat lucrările de amenajare a spațiilor verzi din B-dul Aviatorilor, tronsonul de la Statuia Aviatorilor până la Piața Charles de Gaulle. Am plantat arbori, arbuști și plante perene, sustenabile, adaptate condițiilor de luminozitate și umiditate, cu cerințe de mentenanță reduse.
Spațiul verde al Bulevardului Aviatorilor a fost împărțit în două: jumătate cu plante perene și granimee ornamentale, iar cealaltă jumătate cu gazon. Magnoliile, hortensiile, cununițele, trandafirii, crinul de toamnă, iasomia, lavandă sau laurul sunt numai câteva dintre plantele care vor da mai mult farmec și mai multă culoare acestui bulevard istoric al Sectorului 1. Totodată, am adaptat sistemul de irigații în funcție de nevoia de apă a plantelor și am redus la jumătate suprafața irigată prin aspersie. În plus, am completat aliniamentul de arbori cu tei care să continue specificul de plantare al bulevardului.
×