Comportarea în timp a lucrărilor executate a fost urmărită de către specialiștii Administrației Domeniului Public Sector 1, Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București și Brigăzii Rutiere, care au constatat faptul că elementele de siguranță rutieră pentru reducerea vitezei și-au atins scopul, în condiții normale de desfășurare a traficului, fără evenimente rutiere.
Drept urmare, în ședința din data de 04.08.2022, Comisia Tehnică de Circulație împreună cu Brigada Rutieră au avizat execuția limitatoarelor de viteză din mixtură asfaltică, urmând ca acest proiect să fie implementat la nivelul întregului sector și putând fi extins și pe toată raza Municipiului București.
Începând din luna septembrie, vom începe execuția a 100 limitatoare de viteză din mixtură asfaltică, prioritate având străzile unde sunt situate școli.
Lucrările vor continua până la înlocuirea totală a limitatoarelor din cauciuc, în acest fel obținându-se o creștere a gradului de siguranță rutieră, cât și o reducere a costurilor.
Ne dorim ca pietonii și copiii să ajungă în siguranță la școală sau în locurile în care aleg să își petreacă timpul liber, tocmai de aceea, implementarea proiectelor privind creșterea gradului de siguranță rutieră reprezintă o prioritate.
×