Procedura de reînnoire a contractelor de închiriere loc parcare se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 31 martie.
➡️Solicitările de reînnoire a contractului locului de parcare de reședință se transmit doar prin platforma https://parcari.adp-sector1.ro/, acestea sunt verificate și validate de operatori într-o singură bază de date în platformă înainte de înregistrarea în sistem a plății taxei și emiterea contractului de utilizare a locului de parcare. Contractul va fi trimis pe adresa de poștă electronică (e-mail) a beneficiarului.
➡️Pentru solicitările transmise în platformă pentru reînnoirea contractului de închiriere loc de parcare de reședință se va transmite confirmare de 𝐕𝐀𝐋𝐈𝐃𝐀𝐑𝐄 documente și link-ul de plată sau 𝐈𝐍𝐕𝐀𝐋𝐈𝐃𝐀𝐑𝐄 documente (în cazul în care documentele transmise nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate și trebuie să urmeze din nou pașii în platformă). Din cauza numărului mare de solicitări, confirmarea de validare sau invalidare se va transmite în termen de 30 zile, conform O.G. nr. 27/ 2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor.
➡️Persoanele cu dizabilități nu vor primi după validarea documentelor și detaliile de plată, aceștia beneficiază de gratuitate (conf. Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, Art. 65).
➡️Pentru persoanele care nu posedă abilități digitale, Biroul Parcări Publice va asigura suportul tehnic necesar la sediul Administrației Domeniului Public Sector 1 din B-dul Poligrafiei nr.4, Sector 1, București (luni-vineri 08.00-16.00).
Notă! Nu vor fi luate în considerare solicitările pentru închirierea locurilor de parcare transmise pe adresa de e-mail a Administrației Domeniului Public Sector 1 sau depuse la Registratură.
Pentru mai multe detalii puteți consulta Noul Regulament accesând următorul link: https://adp-sector1.ro/…/Regulament-parcari-2023_upload…
Vă mulțumim pentru înțelegere!
×