Dorința de a petrece cât mai mult timp în natură și de a muta activitățile în aer liber este un bun motiv să ne facem planuri de weekend. Gazonul, verdele, ne îmbie la relaxare, la liniște, la conectarea cu natura, copacii sunt gata să adăpostească la umbră amatorii de lectură, iar jocul de culori al florilor este încântător.
O altă vestea bună este că am pus în funcțiune și cele 39 de cișmele amplasate în parcurile pe care le administrăm. Acestea sunt fabricate din inox, au branșament separat, drenaj de apă și se regăsesc în parcurile Kiseleff, Bazilescu, Venus, Izbiceni, Alexandru Ioan Cuza, Automatica, Regina Maria, Băneasa, Dionisie Lupu, Perla, I.C.Brătianu, Nicolae Iorga, Luigi Cazzavillan, Maica Teofana. La acestea se mai adaugă și locațiile: Piața Pajura, DITL Pajura, Făurei Pajura, Pajura nr. 2-4 și Pajura 11-13 (liceu).
Cișmelele vor asigura apa necesară cetățenilor pe timp de caniculă, iar impactul asupra mediului este unul pozitiv, prin reducerea consumului de apă îmbuteliată, respectiv a poluării cu plastic.
În curând vom avea funcționale și fântânile arteziene din locațiile administrate. Un weekend frumos!
     
×