Astăzi se intervine pentru cosirea gazonului, îndepărtarea vegetației spontane, tunderea gardurilor vii, săpat rabate de flori în următoarele locații: Piața Floreasca, Parc Perla, Zona verde A.S.E., Calea Griviței, Cartier Aviației – Asociații de Proprietari, Asociații Vlădoianu, Crețulescu, Lămâiului, Străzi între Proletarului și Zona 16 Februarie, Strada Dirijorului, B-dul Gheorghe Ionescu Sisești, B-dul Apicultorilor, DN1.
În cadrul acestor intervenții se efectuează și lucrări de salubrizare a parcurilor (măturat alei, golire coșuri de gunoi etc): Parc Eva, Parc Luigi Cazzavillan, Parc Dionisie Lupu, Parc Bazilescu Parc Elisabeta Rizea, Parc Kiseleff, Parc Piața Pajura, Parc Teofana, Parc Piața Presei și se plantează flori anuale în Parc Regina Maria, Piața Montreal și pe Strada Alexandru Constantinescu.
Vă mulțumim pentru implicarea tuturor celor care ne semnalați aici sau în teren diferitele situații pe care le observați. În acest fel, pe ce revine în sarcina ADP putem interveni direct și cât mai repede posibil, iar pentru restul putem și noi să semnalăm altor instituții ce au atribuții pe anumite domenii.
Zi de vineri cu reușite în continuare!