Articole

Despre

Am început lucrările de amenajare a unui nou concept de parc, cu o suprafața de 3.981 metri pătrați, pe Strada Dridu 1A. Se va realiza pistă de pumptrack, aceasta fiind destinată tuturor practicanților de sporturi și….

Vezi comunicat de presa
Despre

Spațiile verzi sunt un deziderat al vieții moderne, în special în zonele urbane. Astfel, amenajarea spațiilor verzi capătă noi valențe în contextul unui mediu în continuă schimbare. Contrastul cromatic oferă o armonie a spațiului verde, atrăgând….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat lucrările de amenajare a spațiilor verzi din Parcul Regina Maria, prin montare rulou gazon, plantarea unor exemplare de arbori și arbuști. Printre speciile plantate se regăsesc: magnolia, mesteacăn, ienupăr, hortensia, cornus, euonymus, minirosa. Totodată,….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat lucrările de supraînălțare a trecerilor de pietoni de la intersecția străzilor Petru Poni cu Pandele Țărușanu, Constantin Disescu cu Ioan Bianu și Ioan Bianu cu Alexandru Depărățeanu. Aceste acțiuni fac parte din programul de….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat lucrările de amenajare a spațiilor verzi din Parcul Luigi Cazzavillan, prin montare rulou gazon, plantarea unor exemplare de arbuști și plante perene. Printre speciile plantate se regăsesc: magnolia, juniperus, hortensia, minirosa. Totodată, acestea beneficiază….

Vezi comunicat de presa
1 2 9 10
×