Articole

Despre

Redistribuirea locurilor de parcare de reședință rămase disponibile spre închiriere Dintr-un total de 9827 locuri de parcare de reședință, au rămas disponibile spre închiriere 1206 locuri de parcare de reședință, astfel: 📌În perioada 10 mai –….

Vezi comunicat de presa
Despre

Stimate Cetățean al Sectorului 1, Reînnoirea contractului de închiriere loc de parcare de reședință Atribuirea prin închiriere a unui loc de parcare de reședință se va face digital prin accesarea adresei electronice https://parcari.adp-sector1.ro/ a Sistemului Informatic….

Vezi comunicat de presa

In perioada 04-05 2020 am facut igenizarea tuturor locurilor de joaca din parcurile Sector 1.

Vezi comunicat de presa
Despre

Sfaturi privind utilizarea măștilor în comunitate, în timpul îngrijirii la domiciliu și în spitale în contextul situației actuale de circulație a noului coronavirus (2019-nCoV) Sfaturi generale Purtarea măștii este una dintre măsurile de prevenire și limitare….

Vezi comunicat de presa
Despre

Începând de miercuri, 17 octombrie 2018, am demarat o serie de întâlniri cu conducerile asociațiilor de proprietari din Sectorul 1 pentru a le prezenta proiectele pe care administrația locală urmează să le deruleze în următoarea perioadă…..

Vezi comunicat de presa
1 2
×