Articole

Despre

Lucrările de supraînălțare au fost finalizate la intersecția străzilor Feroviarilor cu Stephan Ludwig Roth, Butuceni cu Frasinului, Ivan Petrovici Pavlov cu Johannes Honterus, Bucegi cu Parângului, Ion Inculeț cu Ivan Petrovici Pavlov și Borșa cu Măguricea…..

Vezi comunicat de presa
Despre

Lucrările de supraînălțare au fost finalizate la intersecția străzilor Docenților cu Petöfi Sándor, Hrisovului cu Pecetei, Mânzului cu Copșa Mică și Dridu cu Intrarea Dridu. Aceste acțiuni fac parte din programul de creștere a gradului de….

Vezi comunicat de presa
Despre

Lucrările de supraînălțare au fost finalizate la intersecția străzilor Neagoe Vodă cu Marinarilor, Neagoe Vodă cu Băneasa, Virgiliu cu Făgăraș, Atelierului cu Intrarea Luncani, Ion Neculce cu Teodosie Rudeanu, Ștefan Stoika cu Iani Buzoiani și Vasile….

Vezi comunicat de presa
Despre

Spatiile verzi sunt un mare beneficiu pentru mediul nostru. Protejarea mediului este una dintre temele care ne îndeamnă să căutăm și să identificăm soluții privind cantitatea și calitatea resurselor naturale pe care le folosim. De asemenea,….

Vezi comunicat de presa
Despre

Am finalizat lucrările de amenajare a spațiului verde din Calea Victoriei 109, prin plantarea unor exemplare de arbuști și plante perene, sustenabile, adaptate condițiilor de luminozitate și umiditate. Vegetația este reprezentată de speciile: betula (mesteacăn), cornus,….

Vezi comunicat de presa
1 2 7 8
×