Despre noi

Menținem frumusețea domeniului public din Sectorul 1! Scopul Administrației Domeniului Public Sector 1 este să răspundă nevoilor comunității locale în ceea ce privește buna organizare a domeniului public de pe raza Sectorului 1. De la întreținerea străzilor și căilor de acces, amenajarea și întreținerea spațiilor verzi, a parcurilor, terenurilor de sport și locurilor de agrement publice, organizarea circulației pietonale și rutiere, curățarea spațiilor de joacă sau toaletarea vegetației, realizăm o gamă variată de lucrări în funcție de solicitările primite. De asemenea, …

Despre
Articole Image
22
dec.

Digitalizarea biroului Parcari Publice ADPS1

Stimate Cetățean al Sectorului 1, Începând cu data de 1 Februarie 2021, biroul Parcări Publice din cadrul Administrației Publice Sector 1 va opera exclusiv digital. Pentru persoanele care nu au posibilitatea completării fluxului de „Solicitare loc….

citeste mai mult
17
sept.

Igienizarea locurilor de joacă

In perioada 04-05 2020 am facut igenizarea tuturor locurilor de joaca din parcurile Sector 1.

citeste mai mult
Articole Image
5
nov.

A început seria consultărilor cu asociațiile de proprietari din Sectorul 1

Începând de miercuri, 17 octombrie 2018, am demarat o serie de întâlniri cu conducerile asociațiilor de proprietari din Sectorul 1 pentru a le prezenta proiectele pe care administrația locală urmează să le deruleze în următoarea perioadă…..

citeste mai mult

Ce poate fi mai frumos decât să vă bucurați de o plimbare în parc și să aveți parte, în același timp, de internet wireless gratuit de mare viteză? Acest scenariu a devenit realitate pentru locuitorii din….

citeste mai mult
Despre

Orice plimbare prin parc este acum mai sigură! ADP Sector 1, în parteneriat cu Radio Network, a implementat un proiect amplu de extindere a infrastructurii sistemului metropolitan de camere video din Sectorul 1. Astfel, 28 de….

citeste mai mult
Despre
×